Sci Tech Lab

Sci Tech Lab

 

Sci Tech Lab

 

Wie is Sci Tech Lab?

Sci Tech Lab is een incubator die de volgende generatie innovatieve techstart-ups klaarstoomt.

De uitdaging

Het team van Sci Tech Lab wilde een innovatieve en professionele werkomgeving die tegelijkertijd uitnodigend oogt. Hun kantoor bestond uit een tijdelijke constructie met witte muren, tl-lampen en een grijze linoleumvloer. We mochten de vloer, de muren en het plafond dus niet aanpakken bij de transformatie.

Dit vergde enige creativiteit en spitsvondigheid, maar het is ons gelukt. En we zijn bijzonder trots op het resultaat.

Het resultaat

Het vergde enige creativiteit om het kantoor om te bouwen zonder de vloer, de muren en het plafond aan te raken. Maar we hebben er toch alles aan gedaan om de uitnodigende en inspirerende werkomgeving te creëren die Sci Tech Lab zocht. We hebben gewerkt met afneembare wandpanelen met natuurlijke texturen. Zo konden we de kleuren van het merk extra benadrukken en de ruimte met fraaie kunstwerken versieren.

In het oorspronkelijke kantoor ontbrak het aan opbergruimte en kleur. We hebben deze vestiairekast blauw geverfd en planten toegevoegd voor een fris kleuraccent. Daarnaast hebben we een beschrijfbare wand toegevoegd, wat deze plek ideaal maakt voor samenwerking.

Met een op maat gemaakte bank hebben we de eetruimte en de presentatieruimte van elkaar gescheiden. Hierdoor is de presentatieruimte meteen ook het eerste wat u ziet als u het kantoor binnenstapt. De teamleden vergaderen er niet alleen, maar start-ups pitchen er ook hun idee. Kortom, hier gebeurt de magie.

Elk kantoor baat bij een beetje privacy. Deze geluiddempende cabine was dan ook ideaal en groeide al snel uit tot Sci Tech Labs vaste stekje voor spontane vergaderingen. Het is ook de ideale plek voor wie geconcentreerd en in stilte moet kunnen werken.

We hebben de keuken ontworpen en gebouwd vanuit Sci Tech Labs visie, namelijk als een plek waar het hele team kan relaxen, eten en bijpraten. De volledige keuken is vrijstaand en erg minimalistisch. De blauwe accenten verwijzen niet alleen naar het merk, maar zorgen ook voor wat afwisseling in de ruimte. De houten elementen maken het geheel extra gezellig.

Gelijkaardige projecten